Tantra kursus luder i danmark

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Yoniverse er et kursusforløb, skræddersyet til kvinder, der ønsker et juicy og mere nydelsesfuldt Nyt hold i København starter den feb. Modul 6 – Tantra. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. spændende internationale gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København.

TILMELD DIG EN GRATIS INTRO WORKSHOP

Tantra kursus luder i danmark Det er som om det hele lige er begyndt, og jeg glæder mig bare til at fortsætte denne rejse ind i at kende min krop og åbne op til de mange aspekter af nydelse den rummer. Nonetheless, all this cannot be attained in one single day. Kodeordene er vejrtrækning, bevægelse og lyd. Depositum 2. Everything is connected.

På trods af sin alder er erotisk tantra et fund for det moderne menneske.

Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Tantra kursus i Natha Yogacenter.

Kurset i København er Mondays at (English) with Rainer & Ines, tirsdage kl. med Ulrik & Zina og.

Tantrasex for par I (weekend) - Tantraværkstedet

Børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et tantra sex kursus? Svar: Vi har haft 20 gode år sammen, nu er vi klar. Tantra 1 – både singler og par – 4 dage. KØBENHAVN. Tirsdag og onsdag d. + + + Tilmelding. og. Tirsdag og onsdag d. For den, som vil undersøge hvad “tantra” er for noget, kan det meget hurtigt føles som en jungle af tantra kurser at orientere sig i?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail