Sex og samfund kvinder sex

Aug 26, - DEBAT: Kvinders rettigheder og adgang til sundhed har store konsekvenser for den bredere udvikling i verdens fattigste lande. Det er derfor. May 6, - I samarbejde med den danske ambassade i Indien og IFUs britiske søsterorganisation, CDC, samlede IFU og Sex & Samfund i sidste uge flere. Hjælp Sex & Samfund i kampen for seksuel sundhed og rettigheder til alle til med, at kvindegrupper i Uganda og Kenya kan informere lokale kvinder om prævention og sikre fødsler. Om sexsygdomme, prævention, graviditet og abort. Hvad der startede med en gruppe kvindelige lægers kamp for at forhindre uønskede graviditeter for kvinder i Danmark, er nu vokset til en kamp for alle.

Aug 26, - DEBAT: Kvinders rettigheder og adgang til sundhed har store konsekvenser for den bredere udvikling i verdens fattigste lande. Det er derfor. Kommentarer fra Sex & Samfund til den nye danske bemyndiggørelse af kvinder samt en øget ligestilling mellem mænd og kvinder bliver anset for at have en. Sex & Samfund kæmper for alle menneskers lige ret til at bestemme over deres egen krop.

"Undervejs ser man fx de kraftigere kvinder blive valgt fra først.

Feb 26, - See who you know at Sex & Samfund / Danish Family Planning MED LIGESTILLING OG KVINDERS SUNDHED Hos Sex & Samfund har vi. Hvad der startede med en gruppe kvindelige lægers kamp for at forhindre uønskede graviditeter for kvinder i Danmark, er nu vokset til en kamp for alle. May 6, - I samarbejde med den danske ambassade i Indien og IFUs britiske søsterorganisation, CDC, samlede IFU og Sex & Samfund i sidste uge flere.

Hvem er Sex & Samfund | Sex og Samfund

Feb 26, - See who you know at Sex & Samfund / Danish Family Planning MED LIGESTILLING OG KVINDERS SUNDHED Hos Sex & Samfund har vi. Aug 26, - DEBAT: Kvinders rettigheder og adgang til sundhed har store konsekvenser for den bredere udvikling i verdens fattigste lande. Det er derfor. Sex & Samfund kæmper for at fremme sundhed, rettigheder og ligestilling i forhold til krop, Investeringer i kvinders sundhed er god forretning for virksomheder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail